Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü –

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’daki temaslarının ardından yurda döndü

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 03:56

Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 03:56

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan uçak saat 23.25’te Atatürk Havalimanı’na indi.

İletişim Başkanlığı’ndan aktarılan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TBMM Başkanvekili Celal Adan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da İstanbul’a geldi.

Daha Fazla Göster

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu