10’uncu Eker I Run için geri sayım

BURSA (İGFA) – Profesyonel koşuculardan kurumsal takımlara, koşuya yeni başlayanlardan çocuklara kadar farklı profillerden geniş bir katılımcı grubunun buluştuğu Eker I Run’da, 10. yıl heyecanı yaşanıyor. Sporun, eğlencenin ve yardımseverliğin harmanlandığı farklı bir etkinlik olan 10. Eker I Run, 1 Ekim Pazar günü Bursa Eker Meydan’da düzenlenecek. Türkiye’den ve farklı ülkelerden koşucuların rekabet edeceği etkinlikte, rekor sayıda katılımcının yer alması bekleniyor.

10. Eker I Run’da kayıt süreci devam ederken, etkinliğin olmazsa olmaz ürünleri olan Eker’in ayranları da yenilenen ambalaj tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Eker I Run’ı düzenleyen Eker Süt Ürünleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ürünlerinin ambalajlarını etkinliğin tanıtımı için kullanıyor. Litrelik, tombul ve bardak ayranlarının ambalajlarını; “Koşuyoruz” başlığıyla tasarlanan görsellerle donatan Eker, marketleri ziyaret eden tüketicilere etkinlikle ilgili bilgi vermeyi amaçlıyor.

2014 yılından bu yana düzenlenen Eker I Run, 10. yılın heyecanı ve Cumhuriyetin 100. yılının coşkusuyla bir kez daha yola çıkıyor. Cumhuriyetin değerleriyle birlikte hayatın farklı renklerini barındırmayı hedefleyen 10. Eker I Run kapsamında; 42K Maratonu, 15K, 5K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu ve Paten Yarışı da yapılacak. Eker I Run’da ayrıca, Adım Adım iş birliği ile sivil toplum kuruluşlarını desteklemek için Yardımseverlik Koşusu düzenlenecek.

Koşu severler, 10. Eker I Run’a https://www.ekerkosu.com/ adresini ziyaret ederek kayıt olabiliyor.

By Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.