Artvin Hopaspor’dan 23 Nisan mesajı

ARTVİN (İGFA) – Mesajda, “Milli egemenliğimizin simgelerinden Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü olan bugün, tarihimizdeki en önemli günlerinden biridir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü yarınlarımızın aydınlık yüzü çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir.

Öncelikle ülkemizdeki evlatlarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarının ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olacak çocuklarımızın, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişebilmeleri için kulüp olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

By Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.