Rize Belediyespor Hentbol Play-Off’a lider gidiyor

RİZE (İGFA) – Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden Rize Belediyespor Erkekler Hentbol takımı ligin 14. haftasında evinde Güneysu Spor Kulübü ile karşılaştı.

Rize Yenişehir Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk devresini 18-12 Rize Belediyespor önde kapattı. Rize Belediyespor, maçın genelini skor olarak önde götürdü. Rize Belediyespor oyuncusu Erdoğan Mengi attığı 8 sayı ile takımının maçın en skorer oyuncusu oldu. Karşılaşma, 40-20 Rize Belediyespor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Rize Belediyespor böylelikle Erkekler 1. Lig A Grubu’nu lider olarak tamamlamayı garantileyerek süper lige yükselme playoff karşılaşmalarına liderlik avantajıyla katılacak.

By Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.